Grupa H : ȚSKA Moscova, de neoprit


Intră acum și în grupul de

ȚSKA Moscova s-a comportat ca o echipă mare în deplasarea de la Nancy, reușind să câștige cu 4-3, deși rușii erau deja calificați în primăvara europeană, cu nouă puncte din trei meciuri.
Daca ar fi bătut pe ȚSKA Moscova, Nancy era calificată în 16-imile Cupei UEFA. Rușii au jucat însă spectaculos. Zerka a deschis scorul pentru Nancy în minutul 5, însă Vagner Love, vedeta oaspeților, a adus egalarea în minutul 23. La pauza a fost 2-1 pentru ȚSKA, Ramon marcând în minutul 33.
Repriza a doua a fost una de infarct, cu răsturnări de scor. Vagner Love a înscris din nou în minutul 61, scorul a devenit 3-1, iar ȚSKA Moscova se pregătea să câștige fără emoții. Nancy nu a renunțat la luptă, reușind să egaleze în doar șapte minute. Feret a făcut 2-3, iar Camerling a egalat în minutul 79. Cu toate că ambele echipe păreau mulțumite cu un punct din acest meci, Vagner Love a izbutit al treilea gol al său, în minutul 88, ȚSKA Moscova învingând cu 4-3.
Lech Poznan și Deportivo au remizat în Polonia, scor 1-1. Colotto a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 3, iar Rengifo a egalat pentru gazde în minutul 41.
Pe 17 decembrie va avea loc ultima etapă a grupei. Deportivo va juca cu Nancy pe teren propriu, iar Lech Poznan va merge în Olanda pentru partida cu Feyenoord.
 
Clasament
1        ȚSKA Moscova         12p
2        Deportivo                 4p
3        Nancy                       4p
4        Lech Poznan             2p
5        Feyenoord                0p
 
 
 


Intră acum și în grupul de