Fotbal, Cupa UEFA : Grupa E : Braga si Wolfsburg clarifică situatia grupei


Intră acum și în grupul de

Zvjezdan Misimovici nu a avut milă de englezii de la Portsmouth și a profitat de lipsa de concentrare a portarului David James, aducând victoria cu 3-2 celor de la Wolfsburg, maxim de puncte după trei etape și calificarea în 16-imile Cupei UEFA.
Internaționalul bosniac l-a deposedat pe James când acesta a încercat să îl dribleze în careu și a dus Wolfsgurg în avantaj, în minutul 74. Wolfsburg deschisese scorul în minutul trei, când Christian Gentner l-a găsit cu o centrare pe jos pe Edin Djeko. Oaspeții au egalat după 8 minute, prin Jermaine Defoe, pentru ca Mvuemba să îi ducă în avantaj în minutul 14. Gentner a punctat apoi pentru 2-2 în minutul 23, pentru ca scorul final să fie stabilit de Misimovici.
Alături de Wolfsburg, dar și de AC Milan, Braga și-a asigurat și ea prezența în primăvara europeană, după ce a revenit și a învins Heerenveen în deplasare. Sibon a deschis scorul pentru gazde, în minutul 19, iar Renteria și Luis Aguiar au întors rezultatul, marcând în minutele 35, respectiv 56.
 
Clasament
1        VfL Wolfsburg           9p
2        AC Milan                  7p
3        Sporting Braga         6p
4        Portsmouth              1p
5        SC Heerenveen        0p
 
 

 


Intră acum și în grupul de