Grupa F : Hamburg, Aston Villa și Ajax, la braț în 16-imile Cupei UEFA


Intră acum și în grupul de

MSK Zilina și-a jucat ultima șansă în deplasarea de la Aston Villa și a reușit să învingă formația britanică, scor 2-1, însă rezultatele nu au fost în favoarea ei. Victoria slovacilor a fost una răsunătoare, însă insuficientă pentru a asigura calificarea în primăvara europeană, unde merge în schimb Aston Villa, în ciuda înfrângerii.
Două goluri în patru minute din partea lui Vladimir Leitner și Peter Ștyvar au dus formația oaspete în avantaj și, deși jucătorul de 17 ani Nathan Delfouneso a readus Villa în joc, formația din Premier League nu a putut egala, cu toate că ocaziile nu au lipsit.
Alături de Villa, Hamburg merge și ea în primăvara europeană, după ce a învins cu 2-0 Slavia la Praga. Ivica Olic a dus formația germană în avantaj, în minutul 30 minute, și părea că golul este cel decisiv. Asta până când Martin Vaniak l-a faulutat pe David Jarolim în prelungiri, oferind un penalti și obținând un cartonaș roșu pentru el. Petric a transformat lovitura de pedeapsă, trimițând Hamburg în 16-imi, dar și Ajax, spulberând totodată șansele Slaviei Praga.
 
Clasament
1        Hamburg SV   6p
2        Aston Villa      6p
3        AFC Ajax       6p
4        MSK    ZilinA   4p
5        Slavia Praga   1p
 


Intră acum și în grupul de