Acasă Actualitate Problema reluării apei calde menajere în muncipiu a fost soluționată, susține viceprimarul...

Problema reluării apei calde menajere în muncipiu a fost soluționată, susține viceprimarul Lucian Harșovschi. Bioenergy a condiționat livrarea apei cale de creșterea tarifului gigacaloriei de la 116 lei la 196,51 lei


Intră acum și în grupul de

Societatea care produce agent termic în municipiul Suceava, Bioenergy SRL, a condiționat reluarea furnizării apei calde menajere în municipiu de aprobarea, de Consiliul Local Suceava, a unui nou preț al agentului termic de 196,51 de lei.

Potrivit unor surse apropiate situației, Bioenergy a transmis Primăriei Suceava o adresă în care arată că nu mai poate livra agent termic și apă caldă menajeră dacă prețul gigacaloriei nu va fi aprobat la 196,51 de lei, subliniind că în actualele condiții pierderile Bioenergy sunt de 40.000 de lei pe zi, iar ale Thermonet de 38.500 de lei pe zi.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a confirmat pentru News Bucovina că a existat o problemă privind reluarea furnizării apei calde menajere, dar că a discutat cu reprezentanții firmelor respective și s-a convenit să fie livrată apă caldă.



El a spus că au început să fie încărcate instalațiile și că, cel târziu de duminică, se va relua furnizarea apei calde menajere.

Harșovschi a explicat că în urma discuțiilor situația s-a detensionat și se va livra apă caldă, urmând ca în ședința Consiliului Local, consilierii locali să ia o decizie privind prețul gigacaloriei. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version