Ion Lungu și-a propus să participe la deschiderea anului școlar la 14 unități de învățământ din municipiu. El și-a stabilit un grafic orar strict


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, va încerca în acest an să înregistreze un record de participări la deschiderea anului școlar și și-a programat să meargă la 14 unități școlare.

Astfel, de  ora 8:00 până la ora 10:45 Ion Lungu va participa, din 15 în 15 minute la deschiderile anului școlar de la Școala nr.11  din Burdujeni, Școala nr.6 Burdujeni sat, Școala nr. 10 Burdujeni, Școala nr. 7 Ițcani, Școala nr. 9 Obcini, Colegiul Național „Petru Rareș”, Școala Filadelfia, Școana nr. 8 George Enescu, Liceul Alimentar, Colegiul Național „Spiru Haret”, Grădinița „Gulliver” din George Enescu și Liceul Sportiv.

Ulterior, la ora  11:10 va participa la deschiderea anului școlar la Colegiul „Petru Mușat” și de la ora 12:00 la Seminarul Teologic „Mitropolit Dosoftei”.

Ion Lungu a anunțat în urmă cu două săptămâni că are un grafic pentru fiecare festivitate de deschidere  discutat cu profesorii și a dat asigurări că el nu va întârzia.

Întrebat dacă e normal ca elevii să aștepte cu orele pentru deschiderea anului școlar pentru a veni primarul la festivitate, Ion Lungu a răspuns că nu a întârziat și nici nu a condiționat deschiderea anului școlar de prezența sa.

 

„Nu s-a întâmplat niciodată să aștepte elevii să vin”, a declarat primarul.

El a spus că profesorii stabilesc ora la care se începe festivitatea de deschidere a anului școlar.

 

„Niciodată nu s-a întârziat școala din cauza mea”, a spus Lungu.

El a arătat că pentru a transmite un mesaj, va participa anul acesta și la festivitatea de deschidere de la Școala nr. 9 unde municipalitatea a alocat fonduri pentru mai multe investiții.

 

„Vă asigur că nu voi întârzia la nicio școală. Dacă întârzii, nu am pus condiția că dacă întârzie primarul nu se începe școala”, a mai spus Lungu.

El a mai arătat că dacă întârzie, atunci vorbește ultimul.

 

„Nu se întâmplă ca din cauza mea să stea copiii trei ore ca să vină primarul”, a conchis Ion Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de