Eugen Bejinariu sare la „gâtul” lui Ioan Stan


Intră acum și în grupul de

    După „sesiunea” de întrebări ce a urmat declarațiilor lui Ioan Stan și din care nu a reieșit foarte clar dacă președintele Organizației județene Suceava e vinovatul principal pentru lipsa acelui „team-spirit”, a ieșit la rampă deputatul Eugen Bejinariu, care destul de malițios, i-a cerut lui Stan să nu mai facă parte din grupul parlamentarilor PD-L, felicitându-l ironic pentru opțiunea luată. Răspunsul lui Stan a venit imediat: „Mie îmi pare rău că nu l-am felicitat pe Eugen Bejinariu atunci când a plecat cu totul din PSD!!”, facând referire la perioada când Bejinariu și-a dat demisia din partid și apoi a fost reprimit în organizație.

    Cert este că întreg spectacolul a fost curmat de declarația lui Bejinariu în care dărâma felicitările de mai devreme pentru a înfiera maniera de lucru din campanie a liderului PD-L considerată sub orice limită a decenței și normalității.

    Dacă ar fi să amintim că în aceeași zi la preluarea mandatelor de parlamentari de la Biroul Electoral Județean Suceava cei doi deputați au stat spate în spate și doar s-au împuns cu glume răutăcioase, tabloul cu ceea ce se petrece în PSD Suceava este mai mult decât edificator.


Intră acum și în grupul de