Fotbal : Victorie dificilă pentru Manchester United


Intră acum și în grupul de

Un gol de ultim minut a adus o victorie grea pentru Manchester United în întâlnirea cu Sunderland. Sunderland sosise pe “Old Trafford” în căutarea unei victorii care să îi scoată din zona ultimelor trei locuri. Antrenorul interimar al oaspeților, Ricky Sbragia, a venit cu patru schimbări în formula de start, în vreme ce Sir Alex Ferguson a aliniat același 11 ca etapa trecută.
Dimităr Berbatov a avut prima ocazie a meciului, după pasa lui Ronaldo, dar șutul său a fost parat. Au mai urmat câteva faze de poartă ale lui United, dar fără rezultat, iar Sunderland a rezistat bine presiunii impuse de gazde. Cu toate acestea, oaspeții s-au limitat în a sta în apărare, în vreme ce Van der Sar a rămas spectator în prima repriză. La o oră de joc, răbdarea lui Ferguson a cedat și acesta l-a trimis pe Carlos Tevez în teren, în aplauzele publicului. La câteva minute după, argentinianul reușește să-i paseze bine lui Ronaldo, care îl găsește pe Berbatov însă bulgarul este total neinspirat.

Când mai erau câteva secunde de joc, părea că Sunderland a smuls un punct important, dar United nu cedase încă. Un șut deviat a ajuns la Vidic care reușește să aducă victoria în minutul 90.


Intră acum și în grupul de