Volei masculin – Divizia A2 : CSMU LPS Suceava, au reușit să „treacă” după un meci dramatic de Niro Guard București N într-un meci din etapa a XII-a, Niro Guard București – CSMU LPS Suceava 2-3 (30, -11, -21, 21, -13)


Intră acum și în grupul de

În etapa a XII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSMU LPS Suceava a întâlnit în deplasare formația Niro Guard București. Sucevenii și-au dorit foarte mult să demonstreze că valoarea lor este peste cea arătată în disputa din runda anterioară cu SCMU Craiova, lucru pe care l-au reușit în cele din urmă.
Primul set al întâlnirii dintre Niro Guard București și CSMU LPS Suceava a fost unul realmente dramatic, după ce au condus în permanență și au avut și patru mingi de set, oaspeții cedând la 30. Ambiționați de eșec ți mult mai concentrați, sucevenii vor reveni în meci și-și vor adjudeca următoarele două seturi la 11 și 21.

La 2-1 în favoarea lor, sportivii de la CSMU LPS Suceava vor avea încă o „cădere” în jocul lor și gazdele vor reuși să egaleze. Setul decisiv care, așa cum se știe se dispută în sistem tie-break, a fost unul în care cei care au fost mai inspirați și au avut sânge rece s-au impus. Cei care au izbutit acest lucru au fost elevii antrenorului Victor Pancu, ei adjudecându-și astfel și meciul cu 3-2.
Pentru formația CSMU LPS Suceava în partida cu Niro Guard București au jucat: Sasu, Giurcă, Bocancea, Orășanu, Huțuleac, Tebieș, Ursachi, Jelezneac.
 


Intră acum și în grupul de