Pieton băut, accidentat grav


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dorohoi, aflat sub influența alcoolului, care se deplasa pe un drum din localitatea Călugăreni a fost accidentat grav de un autoturism care s-a angajat în depășirea unui alt autovehicul. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, duminică dimineață, în jurul orelor 10.30, pe DN 29 A în interiorul localității Călugăreni, comuna Adâncata, I. MARIUS de 31 ani din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul marca ,,Dacia 1310”, s-a angajat în depășirea unui alt autovehicul, moment în care a surprins și accidentat pietonul I.IOAN de 57 de ani din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, domiciliat fără forme legale în comuna Adâncata, județul Suceava, care circula în aceeași direcție pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care fiind transportat la Spitalul Județean Suceava a fost diagnosticat cu politraumatism, t.c.c., plăgi contuze parietal dreapta, fractură deschisă gambă stângă, putând necesita pentru vindecare circa 35 – 40 zile de îngrijiri medicale, rămânând internat.

Atât șoferul cât și victima au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul primului și 0,38mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Șoferul purta centura de siguranță, posedă permis de conducere categoria ,,B” din anul 2005, care a fost reținut pe bază de dovadă.

 


Intră acum și în grupul de