SPITALU’ 9 – în turneu și la Suceava


Intră acum și în grupul de

„Grupul de glumor Spitalu’9” a început zilele trecute cel de al treilea turneu, sub deviza “Absența râsului dăunează grav sănătății”, turneu ce include și Suceava, spectacolul urmând a fi susținut marți, ora 19:00 la casa de Cultură Suceava. Așa cum și-au obișnuit deja fanii, cei trei umoriști – Cristi Voicu, Marius Gheorghiu și Doru Ivanov vin și de această dată cu încă un show umoristic nou nouț: “DÃ-TE MARE…că te facem noi mic! – parody & stand-up comedy”.

„Cu fiecare revenire într-un oraș, numărul de spectatori a crescut”, spune Cristi, unul din comici. Potrivit spuselor sale, primele două spectacole se adresau cu predilecție liceenilor și studenților, dar acum, noul set de momente conține multe trimiteri la viața politică și socială, care vizează și publicul matur de orice vârstă, accentul fiind pus pe STAND-UP COMEDY.

Turneul cuprinde 40 de orașe. În luna ianuarie, grupul va lua o pauză, pentru a pregăti cele două show-uri pentru 2009 (“STRIP-TEASE PENTRU ORBI” și “NEURONIADA BLONDELOR”). Membrii grupului spun că amatorii de umor care vor veni la aceste reprezentații se vor întâlni pe scenă, cu personaje precum Badea Gheo-“ciobanul care și-a tras internet la stână de stau oile pe mess toată ziua”, Traian Băselu’, premierul Tomberoniceanu, Ali-Baba – cea mai cool babă din România, Cleopatra Spartan sau cavalerul Marean Vangelie – aflat în căutarea sfântului Graal al gramaticii.

Grupul Spitalu’9 este greu de încadrat ca tipologie în peisajul umoristic de la noi, fiind considerat de cei care i-au văzut “la treabă” pe băieți, ca având un gen de umor liber, fără a face însă uz de vulgaritate gratuită.

 


Intră acum și în grupul de