Acasă Actualitate Casă din Teșna, distrusă într-un incendiu

Casă din Teșna, distrusă într-un incendiu


Intră acum și în grupul de

Un cablu electric defect a produs un scurtcircuit ce a generat incendierea unei case din Teșna. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” a fost alertat luni dimineață, la ora 04:07 prin serviciul 112 despre existența incendiului. Astfel, Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Coșna au intervenit cu două autospeciale și o motopompă pentru localizarea și stingerea focului izbucnit la locuința lui Gavril Ț. din localitatea Teșna, comuna Coșna.

Când pompierii au ajuns la fața locului, ardea acoperișul casei de locuit și interiorul camerei de la etajul clădirii, existând pericolul de propagare la întreaga casă de locuit. Focul a fost stins la ora 07.29, în incendiu fiind distrus acoperișul casei, din șindrilă, pe o suprafață de 130 mp, mobilier, textile și bunuri electrocasnice. Pagubele au fost estimate la 40.000 lei.



În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric inițiat de un cablu electric defect.
Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de cca. 80.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version