AS Roma a câștigat grupa


Intră acum și în grupul de

AS Roma – Girondins de Bordeaux        2 – 0
Deși a început aventura europeană din acest sezon cu o înfrângere, pe propriul teren, în fața outsiderei grupei A, AS Roma a reușit să treacă peste șocul CFR Cluj și să câștige grupa, cu 12 puncte, în fața lui Chelsea Londra. În ultima etapă a fazei grupelor, italienii au trecut cu scorul de 2-0 de Bordeaux, spulberând orice șansă pentru formația franceză de a merge în optimile Ligii Campionilor.
Matteo Brighi și Francesco Totti au nimerit ținta în repriza secundă pentru Roma. Primul a deschis scorul în minutul 61, împotriva cursului jocului, cu un șut din preajma porții, după o acțiune foarte bună a lui Simone Perrotta pe flancul drept. Bordeaux avea astfel nevoie de două goluri pentru a merge mai departe, dar AS Roma a rezistat iureșului francez și și-a dublat avantajul în minutul 79 pe contraatac. Jeremey Menez l-a lansat pe Totti și căpitanul Romei a finalizat fără probleme în fața lui Rame.
Bordeaux a forțat până la final, dar nu a putut întoarce soarta meciului și trebuie să se mulțumească în final cu prezența în Cupa UEFA, în timp ce AS Roma și Chelsea, învingătoare 2-1 cu CFR Cluj, așteaptă tragerea la sorți pentru runda viitoare a Ligii Campionilor.
 
Clasament
1        AS Roma       12p
2        Chelsea         11p
3        Bordeaux      7p
4        CFR Cluj        4p
 


Intră acum și în grupul de