Grupa B : Panathinaikos profită de relaxarea Interului și câștigă grupa B


Intră acum și în grupul de

Werder Bremen – Inter Milano   2 – 1
Inter pare de nerecunoscut în Liga Campionilor și visul european are șanse să fie năruit și în acest sezon mai devreme decât era prevăzut. Italienii au pierdut, marți, a doua partidă consecutivă în grupa B, scor 1-2 la Werder Bremen, și au încheiat pe locul doi în clasament, urmând să întâlnească în optimi o formație, cel puțin pe hârtie, mai puternică. Echipa lui Jose Mourinho era deja calificată în optimile Ligii Campionilor înainte de ultima etapă, dar a căzut de pe primul loc pe cel secund, după golurile marcate în repriza secundă de Claudio Pizarro și Markus Rosenberg, în timp ce Zlatan Ibrahimovic a înscris golul de onoare.
 
Panathinaikos Atena – Anorthosis Famagusta           1 – 0
Primul loc în grupa B i-a revenit formației grecești Panathinaikos, care a trecut la limită, scor 1-0, de Anorthosis Famagusta. Giorgos Karagounis a înscris singurul gol al partidei, oferindu-i antrenorului Henk Ten Cate cadoul perfect pentru ziua lui, în fața unui stadion arhiplin din Atena. Gazdele au avut tot timpul controlul întâlnirii greco-cipriote și puteau să mai înscrie, în timp ce Anorthosis a ratat o ocazie de aur de a prelua conducerea în prima repriză.
O mare surpriză în acest sezon, ca și CFR Cluj în grupa A, Anorthosis s-a văzut eliminată în urma acestui rezultat din cupele europene, deși a acumulat șase puncte în grupa B. Werder Bremen a profitat de relaxarea celor de la Inter Milano pentru a obține locul trei în grupă, ce asigură prezența în 16-imile Cupei UEFA.
 
Clasament
1        Panathinaikos          10p
2        Inter Milano            8p
3        Werder Bremen       7p
4        Anorthosis              6p
 


Intră acum și în grupul de