Lungu răstoarnă calculele lui Mîrza (VIdeo)


Intră acum și în grupul de

     Liderul organizației municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, vrea ca în județele unde PD-L a câștigat președinția Consilului Județean, posturile de prefect și de subprefect să revină tot democrat-liberalilor și nu cum spunea în urmă cu două zile președintele organizației județene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, că acolo unde PD-L a câștigat CJ, prefectul să fie numit de PSD și invers. 

În condițiile în care în Guvernul PD-L – PSD, care se conturează tot mai probabil ca viitor în România, vioara 1 este PD-L, este foarte probabil ca la Suceava prefectura să fie „adjudecată” de democrat-liberali, cei din PSD urmând doar a deține funcții în cadrul instituțiilor deconcentrate.

Întrebat la conferința de presă de joi cum va colabora cu PSD în condițiile în care membrii acestui partid au fost principalii adversari politici, președintele PD-L Suceava a spus că din punctul său de vedere nu vor fi probleme de adaptare la această situație. 

„Regret că PNL nu a vrut să meargă la guvernare. Asta e realitatea. Un lucru e clar: PD-L a câștigat alegerile pentru că are cel mai mare număr de mandate și eu zic că în actualele condiții trebuie găsite soluții pentru un Guvern solid, un guvern performant pentru România”, a menționat Lungu. El susține că în momentul de față „totul e blocat” și că din perspectiva gestionării „intereselor cetățeanului nu mai pot apărea orgolii”. „Trebuie să facem orice sacrificiu pentru binele cetățenilor”, a concluzionat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de