Manchester United – Aalborg BK 2 – 2


Intră acum și în grupul de

Manchester United a fost la un pas să piardă primul loc în grupa E, remizând scor 2-2 cu Aalborg, pe teren propriu, dar Celtic Glasgow a obținut o victorie de orgoliu în meciul de acasă cu Villarreal și le-a oferit “diavolilor roșii” primul loc în grupă. Villarreal a terminat grupa pe locul doi și va întâlni în optimile Ligii Campionilor o câștigătoare de grupă, în timp ce Aalborg merge în Cupa UEFA, unde obținuse calificarea încă din etapa a cincea.
 
În grupa Stelei, Bayern a învins cu 3-2 la Lyon și a obținut primul loc în grupă, mergând alături de francezi în optimi. Celelalte echipe calificate în primăvara europeană a Ligii Campionilor, în urma meciurilor disputate marți, sunt: Roma, Panathinaikos, Barcelona și Liverpool, de pe primul loc, și Chelsea, Inter Milano, Sporting și Atletico Madrid de pe poziția secundă a grupelor A, B, C și, respectiv, D.
 
Echipele calificate în Cupa UEFA sunt: Bordeaux, Werder Bremen, Șahtior Donețk, Marseille, Aalborg, Fiorentina, Dinamo Kiev și Zenit St. Petersburg.
 
Au fost eliminate din cupele europene:CFR Cluj, Anorthosis Famagusta, Basel, PSV, Celtic, Steaua, Fenerbahce, BATE Borisov.
 


Intră acum și în grupul de