Tânără șoferiță, cu mașina în șanț


Intră acum și în grupul de

     O tânără șoferiță din comuna suceveană Mitocu Dragomirnei și pasagerul care o însoțea s-au ales cu câteva leziuni, din fericire ușoare, după ce au intrat cu mașina într-un șanț. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, miercuri după-amiază, în jurul orei 17.40, pe DJ 208D în afara mun. Suceava, numita C.Oana de 20 ani din comuna Mitocu Dragomirnei, posesoare al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara părții carosabile în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a susnumitei, care fiind transportată la spital i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism cranio-facial, contuzie buză superioară” necesitând pentru vindecare  circa 2-3 zile de îngrijiri medicale și vătămarea ușoară a numitului C. Ilie de 20 ani din Mitocu Dragomirnei, pasager, căruia i s-a stabilit diagnosticul ,,traumatism cranio-cerebral, mic hematom epicranian frontal drept și contuzie tibie dreaptă” necesitând 7-9 zile de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de