Incendiu devastator într-o gospodărie din orașul Liteni


Intră acum și în grupul de

Un incendiu devastator a făcut aproape scrum o gospodărie din orașul Liteni. Joi, la ora 01:10 prin serviciul 112 a fost anunțat izbucnirea incendiului în gospodăria lui Constantin C. din orașul Liteni, str. Izvorului, astfel că Detașamentul de Pompieri Suceava împreună cu Comitetul Local și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni s-au deplasat cu trei autospeciale pentru a localiza și stinge incendiul.

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent la casa de locuit, acoperișul bucătăriei de vară și trei anexe, existând pericolul de propagare la o gospodărie învecinată.

Incendiul a fost stins la ora 04.30, flăcările distrugând casa de locuit pe o suprafață de 75 mp, bunuri de uz casnic, materiale textile, acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de 30 mp, trei anexe pe o suprafață de 60 mp, cca. 15 mc lemn de foc, cca. 4 mc cherestea, cca. 600 kg cereale și cca. 300 kg făină. De asemenea s-au degradat tavanul și pereții portanți ai bucătăriei.
Pagubele au fost estimate la 40.000 lei.

Cauza izbucnirii incendiului era joi, în curs de stabilire. Pompierii au salvat bucătăria și bunurile de uz casnic din aceasta și o gospodărie învecinată, în valoare de cca. 50.000 lei.


Intră acum și în grupul de