Bătrână accidentată grav, în Dolhești


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 70 de ani care se deplasa pe marginea drumului în interiorul comunei sucevene Dolhești a fost accidentată grav, de o mașină, care după ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară, a ricoșat în dânsa.

Conform biroului de presă al IPJ Suceava, joi dimineață, în jurul orelor 07.50, pe D.J.208 în interiorul comunei Dolhești, C. ION de 26 ani din municipiul Fălticeni, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2001, în timp ce conducea autoutilitara marca ,,Ford Tranzit”, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga intrând în coliziune cu autoturismul marca ,,VW Golf” condus de B.CORNEL de 30 ani din orașul Dolhasca, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2008, angajat în depășire, care a ricoșat în Z.ANETA de 70 ani, localnică, pieton, care se deplasa pe partea stângă a drumului, fiind accidentată grav.

Conducătorii auto purtau centură de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de