Contract în valoare de 10 milioane de lei pentru repararea străzilor din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că firmele Florconstruct, SUCT, Autotehnorom și Con Bucovina au câștigat licitația pentru repararea străzilor din municipiu. Contractul este în valoare de 10 milioane de lei și va fi încheiat pe o perioadă de un an.

„Este un contract pe un an de zile, a fost singura ofertă depusă. Toți asfaltatorii din municipiul Suceava și-au unit forțele, iar acest lucru mă bucură”, a spus primarul Ion Lungu.

 

Primarul Sucevei a menționat că pe 1 octombrie municipalitatea va încheia noul contract și și-a exprimat speranța că se vor putea face astfel noi reparații având în vedere faptul că pe timpul verii s-a lucrat cu una, maxim două echipe.

„Sper să mai recuperăm din ce nu am asfaltat în această vară, în luna octombrie, începutul lunii noiembrie, cât o să permită vremea. Din păcate, firma cu care am avut contract nu a avut forța de muncă necesară. Dacă în alte veri se lucra cu 12 echipe la reparatul străzilor, în acest an s-a lucrat cu una, maxim două echipe”, a mai arătat primarul Ion Lungu.

Actualul contract expiră pe 6 octombrie 2018, fiind încheiat pe o perioadă de doi ani cu firma Autotehnorom.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de