Nu a respectat indicatorul într-o intersecția și a bușit o mașină


Intră acum și în grupul de

O tânără și o fetiță din Rădăuți, aflate într-un autoturism  au fost accidentate după ce un șofer grăbit nu a respectat indicatorul dintr-o intersecție și a lovit mașina în care se aflau. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 20.20, pe strada Bogdan Vodă la intersecție cu strada 22 Decembrie din municipiul Rădăuți, P. Cătălin, de 25 ani din orașul Dolhasca, posesor al permisului de conducere categoria „B ” din anul 2008, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, nu a respectat indicatorul „Oprire” și a intrat în intersecție fără a acorda prioritate autoturismului marca Ford Mondeo condus regulamentar de C. Ioan, de 29 ani, localnic, intrând în coliziune cu acesta.

În accident au fost rănite C. Camelia, de 27 ani și G. N., de 9 ani, ambele din Rădăuți, pasagere în autoturismul Ford Mondeo, care fiind transportate la spital li s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzie genunchi stâng” respectiv ,, contuzie genunchi stâng și contuzie facială”.

Șoferii purtau centura de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de