Dornean tâlhărit în scara blocului


Intră acum și în grupul de

O tânără din Dorna „l-a turnat” la doi recidiviști pe bătrânul cu care întreținea relații sexuale că are bani, aceștia tâlhărindu-l în scara blocului. Potrivit IPJ Suceava, vineri, după-amiază, la orele 17.20, Ș. Nicolae, în vârstă de 72 ani, din municipiul Vatra Dornei a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării comise de autori necunoscuți în scara blocului unde locuiește, care l-au deposedat de suma de 150 lei și o sacoșă cu bunuri. Polițiștii dorneni au trecut urgent la efectuarea de cercetări și i-au identificat pe autori, T. Niculai, în vârstă de 31 ani, recidivist, liberat din penitenciar la 10.10.a.c și C. Dumitru, în vârstă de 19 ani, recidivist, ambii din localitate, care au fost instigați de către V. Marcela de 26 ani, localnică, cunoștință a victimei, cu care întreținea raporturi sexuale contra unor sume de bani sau bunuri materiale și care le-a spus că bătrânul a luat pensia și se află în bar unde consumă băuturi alcoolice.

În urma probatoriului administrat, T. Niculai și C. Dumitru au fost reținuți pe o perioadă de 24 ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar V. Marcela va fi cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la tâlhărie și prostituție.

Sâmbătă, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunerea de arestare preventivă, însă instanța a emis doar măsura obligării inculpaților de a nu părăsi localitatea, de a nu se apropia de persoana vătămată sau a intra în locuința acestuia pe o perioadă de 29 de zile.


Intră acum și în grupul de