Pagube însemnate produse de un incendiu într-o gospodărie din Prăvălari


Intră acum și în grupul de

Aproape de miezul nopții, sâmbătă, la ora 23:51 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost anunțat existența unui incendiu, într-o gospodăria din localitatea suceveană Prăvălari, comuna Udești. Spre casa lui Dorin O. au plecat patru autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Suceava, Comitetului Local pentru Situații de Urgență Udești și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești și a comunei Bosanci.

Când pompierii au ajuns la fața locului, ardea depozitul de furaje, acoperișul adăpostului de animale și o anexă, existând pericolul de propagare la casa de locuit și alte anexe.

Echipajele de pompierii au luptat cu focul timp de 5 ore, în incendiu fiind distrusă șura, ce era construită din lemn, pe o suprafață de 25 mp, acoperișul adăpostului de animale și o magazie pe o suprafață de 125 mp, cca. 2 tone furaje și cca. 20 mc lemn de foc.

Pagubele au fost estimate la cca. 15.000 lei.

Potrivit rezultatelor primelor cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric inițiat de un conductor electric neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Pompierii au salvat casa de locuit, anexele și animalele din adăpost, în valoare de cca. 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de