Un bătrân din Lipoveni a murit intoxicat cu fum


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit duminică după-amiază, într-o casă din Lipoveni,  a avut urmări tragice, proprietarul murind în urma intoxicației cu fum. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost anunțat duminică, la ora 16:49 despre existența incendiului, astfel că la gospodăria lui Ilie S. , în vârstă de 81 de ani din Lipoveni- Mitocu Dragomirnei s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Suceava cu două autospeciale și un modul SMURD. 

Când echipajele au ajuns la fața locului, proprietarul era decedat în urma intoxicației cu fum, acesta fiind scos din casă de către vecinii săi. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul se manifesta în camera de zi, unde ardeau mobilierul și materiale textile, existând pericolul de propagare la întreg imobilul și la adăpostul de animale.

Focul a fost stins la ora 18.15, în incendiu fiind distrus mobilierul, materiale textile și bunuri de uz casnic aflate în camera de zi. De asemenea s-au degradat planșeul casei și pereții portanți. Pagubele au fost estimate la 2.000 lei.

Din primele cercetări ale pompierilor a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură, construită din cărămidă.
Pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale, în valoare de cca 10.000 lei.


Intră acum și în grupul de