Primarul Ion Lungu, inspecție la investițiile municipalității: Vom face presiuni la constructori în continuare să termine lucrările în termenele prevăzute în contracte


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, și-a exprimat, luni, mulțumirea de ritmul lucrărilor de investiții în municipiu, dar că va face presiuni ca lucrările să fie finalizate conform datelor din contracte.

Lungu a efectuat, luni, o inspecție a lucrărilor în vederea pregătirii comandamentului pe investiții de marți dimineața.

Astfel, el a inspectat o parte dintre investițiile Primăriei care se află în curs de derulare.

Potrivit acestuia, lucrările la statuia lui Ștefan cel Mare sunt finalizate și se lucrează la amenajările din jurul statuii.

Totodată, este finalizată și strada Bogdan Vodă, iar cetățenii care locuiesc în zonă spun că sunt mulțumiți și că  s-a făcut o treabă bună, a adăugat primarul.

El a menționat că este în curs de finalizare și strada Mihail Sadoveanu unde se toarnă al doilea strat de asfalt.

Ion Lungu a arătat că această investiție va fi finalizată la începutul lunii noiembrie.

Mai mult, primarul a mai spus că s-a turnat asfalt acolo unde au fost  intervenții pe strada Grigore Ureche.

El a anunțat că se lucreaza la montarea de corpuri de iluminat la Piața din Burdujeni și că a primit asigurări din partea constructorului că păstrează termenul de 20 octombrie pentru finalizare.

Primarul susține că „se lucrează binișor” și la înlocuirea gardului de la cimitir.

„Vom face presiuni la constructori în continuare să termine lucrările în termenele prevăzute în contracte”, a declarat Ion Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de