Fotbal : Becali ar da 4-5 milioane de euro pe un atacant de valoare


Intră acum și în grupul de

Gigi Becali e decis să întărească atacul Stelei în vacanța de iarnă și spune că e gata să plătească aproximativ cinci milioane de euro pentru aducerea unui vârf de talie mondială. Pepe Moreno și Thereau nu se numără printre țintele patronului Stelei, care spune că își dorește un jucător “în genul lui Fabbiani”. “De Pepe Moreno am spus că regret că l-am lăsat fiindcă era mai bun ca Arthuro, dar nu e chiar ceea ce vreau. Vreau să împrumut vreo 4, 5 milioane și să aduc un atacant așa cum îmi place mie. Să stea acolo unde sunt și Pepe și Mendoza. Vreau un atacant gen Adriano, Eto’o sau Drogba.

Kapetanos nu-mi displace la Steaua.  Nici Thereau nu e ceea ce vreau eu. Sunt dispus să dau 4-5 milioane de euro pe un atacant de valoare. Vreau un atacant gen Fabbiani. Să vedem, trebuie să ne înțelegem cu CFR Cluj”, a declarat Becali.

Gigi Becali a făcut și câteva urări de Crăciun rivalilor de la Dinamo și Rapid. “Le urez lui Turcu și Borcea ca Dinamo să aibă atâtea bare câte a dat Steaua în tur. Lui Copos îi urez sănătate și să se întoarcă pentru a se ocupa de farmecul vieții, Rapid”, a spus Becali la ultima apariție publică din 2008.

 


Intră acum și în grupul de