Fotbal : Renegații Rapidului sunt doriți de Pandurii


Intră acum și în grupul de

Pandurii încearcă să profite la maxim de conflictul dintre clubul Rapid și jucătorii săi, Emil Dică și Ionuț Stancu, pentru a-și întări echipa. Marian Condescu, președintele clubului din Târgu-Jiu a declarat că, într-adevăr, îi dorește pe cei doi și pe Florin Pârvu de la FC Otopeni.
Având în vedere că antrenorul oltenilor, Sorin Cârțu, îi dorește, iar jucătorii și-au declarat în repetate rânduri nemulțumirea față de tratamentul aplicat de conducerea Rapidului, negocierile ar putea avea mari șanse de a se finaliza. “Deocamdată nu s-a concretizat nimic, sunt doar discuții”, a declarat Condescu, dar faptul că Rapid nu îi dorește pe cei doi nu poate fi decât un motiv de speranță pentru cei de la Pandurii. Conducerea Rapidului trebuie să-și dea și ea acordul pentru ca cei doi să plece, ei fiind încă sub contract cu gruparea giuleșteană.

Salariile mari ale lui Dică și Stancu și refuzul lor de a semna prelungirea angajamentelor cu clubul vor “unge”, totuși, afacerea, iar atingerea unei înțelegeri este posibilă, chiar dacă patronii mai au mult de negociat, așa cum a declarat Marian Condescu.
Emil Dică joacă la Rapid din 2005 iar Ionuț Stancu din 2003. Amândoi se antrenează acum cu Rapid II.


Intră acum și în grupul de