Fotbal : Renegații Rapidului sunt doriți de Pandurii

Pandurii încearcă să profite la maxim de conflictul dintre clubul Rapid și jucătorii săi, Emil Dică și Ionuț Stancu, pentru a-și întări echipa. Marian Condescu, președintele clubului din Târgu-Jiu a declarat că, într-adevăr, îi dorește pe cei doi și pe Florin Pârvu de la FC Otopeni.
Având în vedere că antrenorul oltenilor, Sorin Cârțu, îi dorește, iar jucătorii și-au declarat în repetate rânduri nemulțumirea față de tratamentul aplicat de conducerea Rapidului, negocierile ar putea avea mari șanse de a se finaliza. “Deocamdată nu s-a concretizat nimic, sunt doar discuții”, a declarat Condescu, dar faptul că Rapid nu îi dorește pe cei doi nu poate fi decât un motiv de speranță pentru cei de la Pandurii. Conducerea Rapidului trebuie să-și dea și ea acordul pentru ca cei doi să plece, ei fiind încă sub contract cu gruparea giuleșteană.

Salariile mari ale lui Dică și Stancu și refuzul lor de a semna prelungirea angajamentelor cu clubul vor “unge”, totuși, afacerea, iar atingerea unei înțelegeri este posibilă, chiar dacă patronii mai au mult de negociat, așa cum a declarat Marian Condescu.
Emil Dică joacă la Rapid din 2005 iar Ionuț Stancu din 2003. Amândoi se antrenează acum cu Rapid II.