O casă a rămas fără acoperiș din cauza unui scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit marți dimineață, într-o gospodărie din Gura Humorului din cauza unui scurtcircuit electric. Alarma a fost dată la ora 06:28, astfel că Garda de Intervenție Gura Humorului a pornit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la gospodăria lui Mircea V., din municipiul Gura Humorului, str. Stadionului.

Când mașinile de intervenție au ajuns la fața locului ardea acoperișul casei de locuit, existând pericolul de extindere la întreaga casă, adăpostul de animale și o locuință învecinată. Focul a fost stins la ora 07.25, în incendiu fiind distrus acoperișul casei, construit din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, materiale textile și bunuri de uz casnic aflate în pod și plafonul pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Pagubele au fost estimate la cca. 10.000 lei.

În urma cercetărilor a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un conductor electric neizolat corespunzător față de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit, adăpostul de animale și locuința învecinată, în valoare de cca. 100.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de