Angela Zarojanu rămâne subprefectul județului Suceava


Intră acum și în grupul de

       Subprefectul interimar al județului Suceava, Angela Zarojanu, va continua să ocupe funcția încă o bună bucată de vreme, deoarece concursul organizat marți pentru ocuparea postului nu  s-a mai derulat, din condiții oarecum stupide, trei din cei cinci membri ai comisiei de examinare nefiind prezenți.

La concursul pentru postul de subprefect, s-au prezentat ieri Gheorghe Cotin, seful Corpului de Control al Prefecturii Suceava și fostul prefect Alexandru Băișanu, dna Angela Zarojanu primind cu o zi înainte un fax prin care era anunțată că nu este acceptată la concurs deoarece nu întrunește condițiile de studii speciale (cele ale Institutului Național de Administrație). În aceste condiții cei doi s-au trezit marți în fața unei comisii incomplete și au fost informați sec de faptul că un viitor concurs va avea loc la „o dată ce va fi anunțată ulterior”.

Cu alte cuvinte, atunci când va hotărî noul Guvern. Alexandru Băișanu a refuzat marți să facă prea multe comentarii referitoare la ceea ce s-a întâmplat la București, el spunând presei locale doar că „nu știu de ce membrii comisiei nu s-au prezentat la datorie”.
 


Intră acum și în grupul de