Sancțiuni și recompense pentru jandarmii suceveni


Intră acum și în grupul de

În cadrul conferinței de presă de prezentare a bilanțului activităților realizate în anul 2008 de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava, șeful instituției general de brigadă, Eugen Șalar, a precizat că, în pofida tuturor măsurilor luate, în acest an au fost aplicate 41 sancțiuni disciplinare, fiind vorba despre 4 pentru ofițeri și 37 pentru subofițeri, 4 dintre acestea ca urmare a hotărârilor Consiliului de Onoare al maiștrilor militare și subofițerilor.

Abaterile pentru care au fost sancționate cadrele sunt de genul – superficialitate în îndeplinirea atribuțiunilor de serviciu, accidente rutiere cu autoturisme proprietate, neonorarea unor împrumuturi de bani către persoane fizice (un caz către o persoană fizică și două cazuri de împrumuturi între colegi).
Inspectorul-șef al IJJ Suceava a precizat că sancțiunile aplicate au fost : avertizare, atenționare și consemn.

Pe de altă parte, pentru rezultatele bune și foarte bune obținute, în anul 2008 s-au acordat 957 recompense, din care 947 pentru cadre, 10 pentru personalul civil. Generalul Șalar a menționat că angajații merituoși au primit bani și alte recompense specifice regulamentelor militare.

 


Intră acum și în grupul de