Fotbal : Miranda s-ar putea despărți de Dinamo


Intră acum și în grupul de

Având în vedere faptul că Dinamo a semnat cu Niculescu și din retur va reveni și Zicu, șansele ca Oscar Miranda să prindă prima echipă au devenit infime. Mircea Rednic admite că atacantul va intra cu mare greutate în planurile sale și mărturisește că acționarii i-au pus în vedere argentinianului să-și caute o altă echipă.
Miranda a evoluat în acest tur doar în opt partide, reușind să înscrie o singură dată. “Cu Miranda s-a discutat corect, așa cum se face. Ținând cont de venirea lui Niculescu, de faptul că la echipă sunt deja Dănciulescu, Marius Niculae, Cristea, jucători pe care eu mă bazez foarte mult, el ar fi al cincilea atacant. În plus, din retur va reveni și Ianis Zicu, așa că va fi greu pentru el să mai joace.

Totuși, nu se știe niciodată, pentru că în acest tur nu m-am bazat pe el, dar am fost nevoit să îl folosesc din cauza accidentărilor. Ținând cont de banii care s-au dat pe el și de salariul pe care îl are, e foarte important să joace, și i s-a spus: `Băi, dacă îți găsești o echipă, ar fi bine să pleci împrumut, vânzare definitivă sau cum vrei tu!` ”, a spus Mircea Rednic.
 


Intră acum și în grupul de