Fotbal : Cinci arbitri au fost retrogradați din lotul “D” în lotul “Onoare”


Intră acum și în grupul de

Arbitrii județeni au fost drastic pedepsiți în ultima ședință a Comisiei de Disciplină a AJF, care a avut loc în data de 16 decembrie 2008.

– Arbitrul Ionuț Avădanei, care a fost sancționat de către Comisia de Disciplină a Arbitrilor în ședința din 1 decembrie 2008, cu excludere temporară până la sfârșitul campionatului 2008-2009, va fi retrogradat din lotul „D” în lotul „Onoare”  începând cu data de 16 decembrie.
 – Arbitrul Florin Bilouseac, care a fost sancționat cu 10 etape de suspenadare în ședința din 6 noiembrie 2008, va fi exclus temporar din arbitraj, până la sfârșitul campionatului 2008-2009, conform articolului 26, al. 3 din Regulamentul Disciplinar al Arbitrilor.

 – Arbitrii Silviu Bodnar (Vatra Donei), Florin Onesim (Fălticeni), Dorin Prodan (Gura Humorului) și Marius Trăistar  (Suceava), care au însumat mai mult de opt etape de suspendare în turul campionatului 2008-2009, vor fi retrogradați din lotul „D” în lotul „Onoare”.
Pentru ceilalți arbitri sancționați de către Comisia de Disciplină, sancțiunile rămân valabile până la expirarea acestora.


Intră acum și în grupul de