Bărbatul care a tras cu pistolul în centrul Sucevei a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care a folosit, luni dimineața, un pistol cu bile în zona Piața Mare-Curtea Domnească și a tras în fratele său a fost reținut, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, luni dimineața în jurul orei 11:00, un bărbat de 43 de ani din Drăgoiești a sesizat prin 112 că a fost împușcat de fratele său, în vârstă de 45 de ani.

Bărbatul rănit a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD și a declarat faptul că a avut un conflict verbal cu fratele său cu puțin timp în urmă, iar acesta, care se afla în mașina personală l-a amenințat cu pistolul, după care a tras cu un pistol cu bile de cauciuc o singură dată catre fratele său.

Două patrule din cadrul Biroului Ordine Publică au asigurat locul faptei, iar o echipă operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale și lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au făcut cercetări la fața locului.

În urma audierilor si administrarii materialului probator politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a bărbatului care a tras cu arma pentru uz de armă fără drept, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. (N.B.)


Intră acum și în grupul de