Primarul Ion Lungu: Îl vom premia cu 10.000 de lei pe elevul David Turturean, care a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa:

„Sa zicem o veste buna. E o perspectiva de transfer a padurilor parc la primarie. Dezbaterea publica expira saptamana asta si speram sa apara cat de repede in Monitorul Ofical ca sa ne putem adresa catre Romsilva si sa facem transferul.

Documentele noastre le-am pregatit.

Faptul ca acum aducem oameni din Ucraina ca sa terminam lucrarile de amenajare din jurul Cetatii este foarte grav.

Chiar daca nu se intampla nimic la ruta ocolitoare ni s-a cerut sa actualizam studiul de prefezabilitate.

Am facut-o si trimis-o la Bucuresti si din punctul meu de vedere daca e vointa politica se poate da drumul la lucrarea de la Sala Polivalenta din Suceava, cu 5000 de locuri.

S-a mai indreptat putin activitatea de asfaltare din oras.  A fost semnat contractul cu cei care au castigat contractul si am discutat cu ei si sper sa mai recuperam ce am pierdut in aceasta vara.

Ne propunem sa terminam Curtea Domneasca in acest an.

Il vom premia cu suma de 10.000 de lei pe David Turturean care a castigat medalia de aur la Olimpiada Internationala de Astronomie.

Nu am semnat contractul pentru refacerea grupului sanitar de la Bazar. Suma e destul de mare, peste 52.000 euro. Dar ce se face acolo e destul de complex.

Oamenii vor sa refacem grupul social de acolo. Era mai complicat sa facem o investitie, dar m-am interesat sa vad ce este si e vorba de reparatii capitale acolo. E lucrare de amploare.

Firma asta nu prea are oameni ca sa lucreze si nici putere economica sa duca lucrarile pe care le-a contractat pana la capat.

Cand lucrezi cu Primaria trebuie sa te asiguri ca vreo 60 de zile astepti banii.

Calendarul evenimentelor pentru 28 noiembrie este aproape gata si lucram impreuna cu CJ la toate detaliile. Vor fi si surprize.”

 


Intră acum și în grupul de