Dorin Goian ar fi vrut să o cunoască personal pe Cristina Casandra


Intră acum și în grupul de

Antrenorii și sportivii prezenți au sărbătorit împreună rezultatele merituoase din acest an, fiecare prezentându-și ambițiile pentru 2009. Totodată, Dorin Goian și-a amintit de perioada petrecută la Suceava rememorând momentele frumoase din debutul carierei sale. „Îmi amintesc că atunci când am intrat prima oară în această sală trebuia să fac antrenamentul cu căciulă și geacă.

Văd că acum sala arată mult mai bine și acest lucru nu poate fi decât benefic pentru sportul sucevean. Am venit la această premiere pentru a-i cunoaște pe cei mai valoroși sportivi suceveni. Mi-aș fi dorit să fi fost aici și Cristina Casandra pentru că nu am avut niciodată ocazia să o cunosc personal”, a declarat Dorin Goian.

„Goe” regretă situația în care se află Cetatea Suceava

Fundașul Stelei a mai spus că anul 2008 a fost unul greu pentru el întrucât „am avut multe meciuri disputate în compania unor adversari puternici”. În ceea ce privește situația echipei Cetatea, Goian și-a manifestat regretul pentru poziția pe care o ocupă la finalul turului echipa locală de fotbal. „ Este păcat să s-a ajuns aici dar sunt convins că factorii implicați vor găsi cele mai bune soluții prentru rezolvarea acestei probleme. Știu că la Suceava se vrea fotbal și știu că la Cetatea au revenit câțiva fotbaliști de valoare care au evoluat și în trecut la echipă. În Suceava sunt mulți oameni cu bani care ar putea să se implice în sprijinirea fotbalului și ar fi bine ca acest lucru să se petreacă cât de curând”, a mai spus fotbalistul sucevean.
 


Intră acum și în grupul de