Fotbal, Cupa „Moș Crăciun” : Vineri începe Cupa „Moș Crăciun”


Intră acum și în grupul de

Vineri va debuta la Suceava, unul dintre cele mai reușite turnee de fotbal pentru copii, competiție denumită „Moș Crăciun”. Ajunsă la ediția a doua, concursul va aduna la start un număr de 48 de formații din țară, peste 500 de copii, născuți între 1997-2000, aceștia urmând să-și încerce forțele în meciurile de la sala LPS și în balonul de la Universitate. În faza grupelor, partidele vor avea două reprize a câte 10 minute cu o pauză de 5 minute între ele iar în semifinale și finale meciurile se vor juca pe durata a 20 și 15 minute repriza.

Ediția a doua a Cupei „Moș Crăciun” va debuta azi, de la ora 14, cu finala județeană la fotbal a Olimpiadei Sportului Școlar pentru elevii de gimnaziu, meci în care se vor întâlni formațiile LPS Suceava și Școala Cajvana.
Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 15, în sala LPS, la eveniment urmând să participe și o parte dintre fotbaliștii suceveni din Liga 1: Dorin Goian, Lucian Goian, Dorin Semeghin sau Mihai Roman.
„Țin să mulțumesc tuturor celor din conducerea Universității Suceava și a Liceului cu Program Sportiv pentru sprijinul acordat în organizarea unei asemenea competiții. Sper că toții copiii se vor simți bine la acest turneu și vor reveni cu plăecere și la următoarele ediții”, a declarat ieri, în cadrul unei confeințe de presă desfășurată la Sport Pub din Iulius Mall, managerul turneului, Ciprian Anton.

„Este onorant pentru noi să fim gazda unui asemenea eveniment sportiv pentru că avem ocazia să-i avem ca parteneri pe cei de la Universitatea Suceava și cei de la CS Sporting Suceava. Ne dorim ca anul viitor, la ediția a treia, să fie și o participare internațională și sunt convins că acest lucru se va întâmpla” a spus Dumitru Bernicu,  directorul LPS Suceava.
 


Intră acum și în grupul de