Cristina Casandra a fost premiată de CSM Suceava de la distanță


Intră acum și în grupul de

Aflat pe locul 18 într-un clasament al cluburilor departamentale din țară, CSM Suceava i-a premiat joi pe cei mai buni sportivi ai anului 2008. În fruntea topului realizat de conducerea clubului în colaborare cu antrenorii, s-au aflat cei doi suceveni participanți la Jocurile Olimpice de la Beijing, Cristina Casandra și Alexandru Bodnar. Pe ultima treaptă a podiumului s-a situat Silviu Casandra, dublu campion național la marș în acest an.

Invitatul de onoare al festivității de premiere care a avut loc ieri, în sala de atletism a Complexului Areni, a fost fundașul echipei naționale și al formației Steaua București, Dorin Goian. “Goe”, desemnat în ancheta unei televiziuni centrale, cel mai bun fotbalist român al anului 2008 și proaspăt cetățean de onoare al județului Suceava, s-a revăzut cu fostul său diriginte, Constantin Tăpârjan, rememorând împreună cu acesta perioada junioratului.

Valerică Gherasim, directorul CSM Suceava, s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de sportivii suceveni în anul care se încheie, mulțumind totodată autorităților locale pentru sprijinul acordat. “A fost un an bun în care am avut și doi sportivi calificați la Jocurile Olimpice. Prestația lor a fost la înălțime și suntem mândri pentru acest lucru. S-a văzut încă o dată că CSM Suceava are sportivi și antrenori de valoare și încercăm de la an la an să ne menținem la un anumit standard. În următoarea perioadă este foarte important să ne menținem valorile acasă pentru că avem nevoie de ei. Vreau să mulțumesc primarului Ion Lungu, Consiliului Local Suceava și Consiliului Județean pentru sprijinul pe care ni l-au acordat și în acest an și sper să avem un trend ascendent în perioada următoare iar la Jocurile Olimpice din 2012 să mai avem cel puțin doi reprezentanți” a declarat Valerică Gherasim.

Cristina Casandra: “Aș fi vrut să fiu acasă să savurez rezultatele bune din acest an dar trebuie să continuăm munca”

După ce marți  fost desemnată cea mai bună sportivă a județelui în ancheta DSJ, Cristina Casandra s-a clasat pe primul loc și în topul realizat de CSM Suceava. Ocupantă a locului cinci în finala probei de 3000 de metri obstacole la Jocurile Olimpice de la Beijing și nouă deținătoare a recordului național pe această distanță, Cristina Casandra a lipsit de la festivitatea de ieri, ea fiind împreună cu antrenorul (soțul), Silviu Casandra, în cantonamentul de la Monte Gordo (Portugalia).

La cumpăna dintre ani, Cristina Casandra va participa la un concurs din Madrid

Contactată telefonic, Cristina Casandra și-a manifestat bucuria că a fost desemnată pentru a opta oară cea mai bună sportivă a județului și a clubului. “Ma bucur că mă aflu în această postură pentru a opta oară consecutiv. Aș fi vrut să fiu acasă să savurez rezultatele bune din acest an dar, noi trebuie să continuăm munca pentru că se apropie competițiile din noul sezon. Sunt împreună cu Silviu în Portugalia pentru că aici beneficiem de condiții foarte bune de pregătire” a declarat în exclusivitate pentru „Crai nou”, sportiva numărul 1 a județului.

Cristina Casandra și-ar putea petrece Revelionul la Madrid, ea fiind invitată la un concurs din capitala Spaniei de reprezentanții Nike, firmă cu care are un contract în derulare. Primul concurs din anul 2009 la care atleta suceveană va fi prezentă, va avea loc în Italia, la Campaccio.
 


Intră acum și în grupul de