Ion Lungu: Sala Polivalentă a municipiului Suceava ar costa 22,8 milioane de euro. CNI a cerut actualizarea studiului de prefezabilitate. Dacă este voință politică și mâine dimineața poate fi finanțată investiția


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că Sala Polivalentă a municipiului Suceava ar putea fi realizată dacă există voință politică și Guvernul să aloce banii necesari Companiei Naționale de Investiții pentru acest proiect.

El a spus că s-a cerut autorităților locale să actualizeze studiul de prefezabilitate.

„ Am făcut acest lucru, iar noua valoare a investiției este 106,7 milioane de lei, ceea ce reprezintă 22,8 milioane de euro, din care construcții-montaj 79 de milioane de lei, respectiv 16,9 milioane de euro”, a explicat Lungu.

El a spus că s-a făcut această actualizare cerută de Compania Națională de Investiții și a fost trimisă la București.

„Din punctul meu de vedere și mâine dimineața, dacă există voință politică, poate fi finanțată Sala polivalentă la Suceava”, a declarat primarul.

Lungu a spus că după ce s-a repornit investiția la șoseaua de centură a Sucevei, are speranțe că se va face și Sala Polivalentă.

Sala Polivalentă va avea o capaciate de 5000 de locuri fixe și 2000 de locuri mobile, potrivit proiectului Companiei Naționale de Investiții. (T.B.)


Intră acum și în grupul de