Spectacolul de teatru „Actrițele”, cu Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu, pe scena Casei de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava se va juca, sâmbătă, 17 noiembrie a.c., de la ora 19.00, piesa de teatru „Actrițele”, ce a avut premiera pe 20 septembrie, la Palatul Național al Copiilor din București.

„Trei prietene bune, pe care în vremea studenției le-a apropiat dragostea mistuitoare pentru teatru, au scos la iveală în fața unui public cuprins de suspans și fascinație, o frântură din frământările de dincolo de cortină. Florinei Cercel i se potrivește ca o mănușă ipostaza actriței îndelung aclamate pe marile scene europene, actrița celebră pe micul ecran pare să fi fost “creionată” de autor chiar pentru Carmen Tănase, iar povestea actriței ce a renunțat la lumina orbitoare a reflectoarelor pentru zona mai puțin vizibilă, a producției și-a asumat-o într-o manieră foarte convingatoare Dana Dogaru.

Anca Dinicu întregește peisajul din postura viitoarei actrițe, actualmente studentă la facultatea de actorie. Ea este cea care cu determinarea și curajul vârstei, dar și prin candoarea specifică oricăriu început de drum, găsește cheia spre inima celor trei veterane ale lumii artistice și face ca amintirile să fie descătuşate din cufărul lor și să ajungă direct în sufletul spectatorului. O poveste despre fragilitatea și delicatețea sufletului de artist, ce nu poate fi povestită, ci doar văzută și simțită”, au anunțat organizatorii spectacolului.

Biletele costă 80 lei (60 lei pentru elevi, studenți și pensionari ) și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de