Un chiriaș a uitat tigaia pe aragaz și a plecat de acasă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce stătea cu chirie într-un apartament din Suceava a uitat o tigaie pe aragaz și a plecat de acasă, fumul alertând vecinii. Prin Serviciul 112, incendiul a fost anunțat la ora 21:34, astfel spre blocul de locuințe de pe str. Lalelelor, din municipiul Suceava, unde locuia cu chirie D.G., s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Suceava cu o autospecială, un echipaj al Descarcerării și un modul SMURD.

Ajunsă la fața locului, garda de intervenție a trecut la deschiderea ușii de la intrare prin forțare, chiriașul fiind plecat de acasă și oprirea alimentării cu gaz metan.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, în bucătăria apartamentului s-a găsit o tigaie lăsată nesupravegheată, la foc mic, pe mașina de gătit, grăsimea din tigaie fiind aprinsă, existând pericolul de propagare a flăcării la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat la ora 21.45, fiind degradată în urma incendiului tencuiala de pe pereți. Pagubele au fost estimate la cca. 100 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza grăsimii aprinse din tigaia lăsată nesupravegheată pe mașina de gătit.

Pompierii au salvat locuința, în valoare de cca. 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de