Medicul dermatolog Marian Filip, noul director medical al Spitalului orăşenesc Gura Humorului după ce a promovat concursul pentru ocuparea acestui post


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului orăşenesc Gura Humorului, juristul Corneliu Vieru, a declarat, luni, pentru NewsBucovina, că postul de director medical al unităţii, care era vacant, a fost scos la concurs, cele trei probe ale concursului desfăşurându-se în data de 17 septembrie 2018.

Vieru a spus că la concurs s-a înscris un singur candidat, respectiv medicul Marian Filip, care a promovat examenul, fiind semnat deja contractul de administrare pe o durată de trei ani.

El a precizat că funcţia de director medical al Spitalului orăşenesc Gura Humorului a fost ocupată anterior de medicul pediatru Mihaela Dumitrescu, care a renunţat la funcţie, iar unitatea spitalicească a scos la concurs postul de director medical.

De menţionat este că examenul pentru ocuparea funcţiei de director medical al Spitalului orăşenesc Gura Humorului a constat în susţinerea unei probe scrise din legislaţie, a proiectului de specialitate şi a unui interviu de selecţie.

Managerul Spitalului orăşenesc Gura Humorului a mai spus că în cursul lunii decembrie ar urma să se desfăşoare concursul pentru ocuparea postului vacant de medic reumatolog, data va fi stabilită şi comunicată după apariţia anunţului privind organizarea concursului pentru ocuparea acestui post în publicaţia “Viaţa Medicală”.

Vieru a arătat că spitalul ar mai avea nevoie de un medic urgentist pentru Camera de Primiri Urgenţe adăugând că postul a mai fost scos la concurs, fără însă a se înscrie vreun candidat.

El a mai declarat că pentru postul de medic ATI s-a încheiat un contract de prestări servicii cu un specialist din judeţ până la finalizarea stagiului de pregătire prin rezidenţiat în specialitatea ATI a medicului care a optat pentru acest post.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de