Beckham ar putea apărea în Italia în reality show-ul Big Brother

Fotbalistul englez David Beckham, care va evolua la AC Milan până la finalul lunii martie, ar putea apărea în Italia în reality show-ul Big Brother. Potrivit unui ziar britanic, oficialii de la Mediaset consideră că jucătorul în vârstă de 33 de ani ar fi invitatul-celebritate ideal pentru o nouă ediție a show-ului, care urmează să înceapă peste două săptămâni.

"Beckham este încă foarte cunoscut. Aducerea sa în reality show ar fi un mare câștig", a declarat o sursă citată de Mail on Sunday. David Beckham a sosit, sâmbătă dimineață, pe aeroportul Malpensa din Milano și a fost prezentat oficial la AC Milan. El s-a deplasat în Italia împreună cu soția sa, Victoria, și cei trei băieți: Brooklyn, Romeo și Cruz.

"Sunt foarte fericit că mă aflu aici, este o mare onoare. Sper să îmi aduc contribuția la această echipă. Am jucat pentru cel mai mare club din Anglia (Manchester United), pentru cel mai mare club din Spania (Real Madrid), iar acum voi evolua pentru cea mai mare grupare din Italia", a declarat Beckham. În vârstă de 33 de ani, David Beckham are contract cu gruparea americană Los Angeles Galaxy până în 2012.