Acasă Actualitate Problemele din Suceava la preluarea deșeurilor menajere generate de faptul că firma...

Problemele din Suceava la preluarea deșeurilor menajere generate de faptul că firma încă este în perioada de mobilizare. Primarul Ion Lungu spune că e total nemulțumit, dar speră ca firma se va mobiliza mai repede


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că situația din salubrizarea menajeră a municipiului Suceava îl nemulțumește și că se așteaptă ca firma care a preluat această activitate să se mobilizeze mai repede.

„Suntem din păcate în acea perioadă de mobilizare. Sper să se termine cât mai repede”, a spus Ion Lungu într-o conferință de presă.

Primarul a explicat că până de curând firma Diasil, care a câștigat licitația pentru salubrizarea menajeră, se ocupa de salubrizare în jumătate din oraș, iar Florconstruct de cealaltă jumătate, iar acum este o perioadă de tranziție în care Diasil preia întreaga activitate.



„E perioada de mobilizare în care trebuie să ocupe teritoriul cei de la Diasil”, a spus Lungu.

El a recunoscut că este „total nemulțumit” de situația existentă și a spus că a avut, sâmbătă dimineața, un comandament la fața locului, în Zamca, pentru a fi soluționată problema preluării gunoiului menajer.

Lungu a spus că a constatat că în zilele de sâmbătă și duminică nu se ridică gunoiul și că este o situație ce trebuie reglementată.

„O să o scoatem la capăt”, și-a exprimat primarul încrederea că totul va intra în normal, iar firma va acționa corespunzător.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version