Comisar șef Ionuț Epureanu, sincer în fața directorilor de școli: Sunteți una din categoriile profesionale care se bucură încă de aprecierea socială, de aprecierea comunității. V-ați adaptat mai bine lumii moderne


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a solicitat, joi, directorilor de unități de învățământ din județul Suceava să continue să colaboreze cu polițiștii și le-a spus că dascălii se bucură încă de aprecierea socială.

„Sunteți una din categoriile profesionale care se bucură încă de aprecierea socială, de aprecierea comunității”, a spus Epureanu.

Comisarul șef de poliție a spus că dascălii se bucură de aprecierea tuturor pentru că ei formează generații după generații și a acordat  nota 10 pentru activitatea acestora, subliniind că școala suceveană a avut realizări importante cel puțin în ultimii ani.

Ionuț Epureanu a  apreciat capacitatea cadrelor didactice de a se adapta noilor provocări, noilor nevoi, de a adopta tehnici și modalități de abordare moderne a problematicilor identificate, lucruri care s-au văzut în accesarea unor proiecte destul de interesante, proiecte educaționale, dar și proiecte având prevenirea violenței în mediul școlar, prevenirea abandonului școlar, promovarea egalității de șanse, eliminarea discriminării.

„Sunt mulțumiri care vin din suflet, dar și din partea celor 1300 de polițiști care sunt prezenți în comunitățile pe care le reprezentați și dumneavoastră”, a spus Epureanu.

El a felicitat directorii de unități școlare pentru tot ceea ce au făcut în anul școlar trecut în ciuda unui mic trend ascendent al  infracționalității în mediul școlar.

Epureanu a spus că acest indicator de multe ori nu evidențiază imaginea reală a școlii românești.

„De multe ori situațiile statistice sunt mincinoase, includ inclusiv autoaccidentări pe terenul de sport, lucruri care până la urmă nu au tangență cu un fenomen sau cu o problematică deosebită”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava.

El a spus că IPJ Suceava și ISJ Suceava găsim sprijin unii în ceilalți și colaborează foarte bine.

„V-ați adaptat mai bine lumii moderne. Ați tras după dumneavoastră și generația tânără, poate și ea v-a ajutat. Ajutați-ne și dumneavoastră pe noi, polițiștii, să reușim să vă fim de folos. Trageți de noi pentru că altfel nu reușim să facem corp comun”, a mai transmis comisar șef Ionuț Epureanu.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de