Reprezentat al ISU Suceava le transmite directorilor de școli să depună solicitări pentru autorizații de securitate la incendiu: Fără o solicitare nu se poate obține. Vă asigur că nu e o misiune imposibilă


Intră acum și în grupul de

Locotenent colonel Emilian Țehaniuc din cadrul ISU Suceava a transmis, joi, directorilor unităților de învățământ din județul Suceava că obținerea autorizației de securitate la incendii nu este o misiune imposibilă, dar că este nevoie și de solicitări pentru a putea fi emise astfel de autorizații.

„Obținerea autorizației de securitate la incendii. Mulți dintre dumneavoastră aveți impresia că e o misiune imposibilă. Eu vă asigur că nu e o misiune imposibilă. Trebuie să îndeplinim anumite condiții, dar în primul rând trebuie să solicităm această autorizație de securitate la incendii. Fără o solicitare nu se poate obține”, a spus Țehaniuc.

Reprezentantul ISU Suceava a transmis că cei din această instituție vor fi alături și vor acorda tot sprijinul în condițiile în care le permite legislația actuală.

Țehaniuc a atras atenția și asupra mentenanței instalațiilor avute în administrare în clădiri, cum ar fi cele de iluminat, de detecție.

El a spus că la fel ca orice instalație aceasta trebuie verificată, întreținută și menținută în funcțiune, iar dacă nu sunt îndeplinite condițiile practic echipamentele respective sunt simple obiecte.

„Să acordați mai multă atenție acestor tipuri de instalație pentru că nu sunt veșnice și au fost puse cu un anumit scop”, a mai spus reprezentantul ISU Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de