Moș Crăciun, la Jandarmerie


Intră acum și în grupul de

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, a fost organizat, marți, cu sprijinul Regiunii 3 Jandarmi Suceava a Asociației Internaționale a Polițiștilor, un spectacol care i-a avut ca protagoniști pe actorii Teatrului de Păpuși „Vasilache” din municipiul Botoșani. La activitate au participat aproximativ 70 de copii ai cadrelor inspectoratului, iar după terminarea spectacolului , Moș Crăciun le-a oferit cadouri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, tot la sediul instituției a fost vernisată o expoziție de numismatică ce cuprinde monede și bancnote aparținând mr. Cristurean Dimitrie și care au circulat pe teritoriul Bucovinei.

Totodată, maestrul Mihai Pînzaru – PIM a prezentat și susținut expoziția de desene grafice „Oameni și locuri”, care conține lucrări ale plt. Constantin Sebastian. Maestrul a arătat că autorul desenelor e „un talent care a debutat deja în Salonul Artiștilor Plastici Amatori din județul Suceava. Desenele lui au o tușă personală și prin exerciții la planșetă, autorul se va perfecționa în cel mai scurt timp, urmând ca în viitor să devină un nume de referință în grafica suceveană și nu numai.”      


Intră acum și în grupul de