Un tânăr băut și fără permis din Stroiești a rănit trei persoane după ce a intrat cu mașina într-un cap de podeț. E a fugit de la locul accidentului, iar răniții au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident provocat de un tânăr din Stroiești care a condus o mașină deși era băut și nici nu deține permis de conducere.

 

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Zaharești din comuna Stroiești a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Din verificările efectuate s-a constatat că un tânăr de 22 de ani, din Stroiești a condus autoturismul pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Zaharești, având direcția de deplasare spre DJ 209D, iar într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin șanțul din partea dreaptă a drumului public și a intrat în coliziune frontală cu capătul unui podeț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani ,pasageri în autoturism, care au fost transportate la U.P.U. Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier.

După verificările desfășurate de lucrătorii Secției de poliție Rurală nr. 9 Șcheia, la oproximativ o oră și jumătate a fost identificat conducătorul autoturismului, tânărul de 22 ani nefiind posesor de permis de conducere.

El  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,  ”părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia”, “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau al altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de