Modernizarea drumului spre Rarău prin Izvorul Alb întârzie pentru că trebuie reproiectat. Drumul a fost proiectat cu două benzi în condițiile în care prin acest loc legea nu permite decât o singură bandă


Intră acum și în grupul de

Modernizarea drumului spre Masivul Rarău prin Izvorul Alb va fi întârziată din cauză că proiectantul a greșit proiectul, a recunoscut, luni președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a spus că proiectul realizat prevedea drum cu două benzi, dar pentru că zona este arie protejată legea nu permite decât drum cu o singură bandă.

Din acest motiv, proiectul trebuie refăcut, a explicat președintele Gheorghe Flutur.

Întrebat dacă cei care proiectează mai merg și în teren sau dacă sunt familiarizați cu legislația în domeniu, Flutur a spus că, din păcate, și în acest domeniu, al proiectării, există probleme, fiind lipsă de personal.

El a arătat că și la modernizarea drumului Suceava-Iași, proiect finanțat cu 75 de milioane de euro prin POR 2014-2020, gestionat la proiectare de CJ Iași, trebuie refăcut proiectul pentru că soluția propusă depășește valoarea de 75 de milioane de euro.


Intră acum și în grupul de