Fotbal : Giovanni Becali: “Dică pleacă din orașul mafioților!”


Intră acum și în grupul de

Giovanni Becali este de părere că fiul lui Nicolae Dică este un copil-minune, dacă a aflat de filmele cu mafioți, precum “Caracatița” sau “Nașul”. Se pare că motivul pentru care Dică nu mai dorește să continue în Serie A este tocmai acesta: fiului său îi este frică de mafioții din Sicilia.
Problema cea mai mare, însă, este că pentru Dică, fotbalistul care acum doi ani valora cel puțin 5 milioane de euro, nu mai oferă nimeni nici suma de 1,7 milioane de euro, cât cere Catania pentru el. Astfel că este obligat să rămână în Sicilia, a cărei mafie este renumită în întreaga lume. “Oamenii ăia nu te lasă să pleci decât pe 1,7 milioane de euro. Ai semnat un contract cu ei. Nu poți să fi atât de indolent cu viața ta, cu meseria ta. La 29 de ani, el ar trebui să lase capul jos și să se antreneze”, a mărturisit Giovanni Becali, care este un mare fan al filmelor cu mafioți. “Copilul lui Dică, de doi ani, nu vrea la Catania!? Incredibil! Înseamnă că e copil-minune. Știe ce înseamnă Catania, Sicilia, că acolo s-a născut Corleone, că e la 300 de kilometri de Tunisia”.
Președintele Cataniei, Pietro Lo Monaco, a afirmat că nu a primit nicio ofertă până acum pentru “Di Canio”. “Dică a spus mereu că vrea să plece de la Catania, dar momentan nu avem nicio ofertă care să ne facă să ne gândim la o vânzare a lui”.
În schimb, antrenorul Walter Zenga dorește să achiziționeze și alți fotbaliști din România. Cu toate că Dică nu s-a ridicat la așteptările sale, Walter este de părere că jucătorii din Liga I au potențial și pot face față în “Cizmă”. “De ce să nu mai iau români? În viață se poate totul!”, a spus fostul antrenor al Stelei.
Antrenorul Cataniei, Walter Zenga, a revenit însă la sentimente mai bune față de jucătorul său preferat de la Steaua. După ce l-a ținut nu mai puțin de opt etape în afara lotului Cataniei, fostul mare portar a afirmat că a discutat cu fotbalistul și că se va baza pe el în returul campionatului din Serie A. “Am vorbit cu Dică și a înțeles că locul lui este în Italia. Trebuie să facă treabă la Catania. Cred că în retur va fi foarte important pentru noi”, a declarat tehnicianul italian.
 


Intră acum și în grupul de