Președintele Klaus Iohannis va participa la Cetatea de Scaun a Sucevei la ceremonia oferirii Drapelului Național al României


Intră acum și în grupul de

Președintele României, Klaus Iohannis, este așteptat, miercuri, la Suceava unde va depune o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor, va vizita Muzeul Bucovinei, iar la Cetatea de Scaun a Sucevei va susține o alocuțiune la ceremonia oferirii Drapelului Național al României.

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis, va depune miercuri, la ora 11:15 minute o coroană de flori la bustul marelui om politic Iancu Flondor.

Ulterior acesta va vizita Muzeul Bucovinei.

La ora 12:00, la Cetatea de Scaun a Sucevei, președintele va participa la ceremonia oferirii Drapelului Național al României și va susține o alocuțiune.

Drapelul național ar urma să fie oferit de președinte autorităților sucevene pentru a fi arborat la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Președintele Klaus Iohannis a mai fost la Cetatea de Scaun a Sucevei în iulie 2015 când a vizitat acest monument istoric împreună cu președintele de la acea vreme al Republicii Moldova, Nicoale Timofti. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de