Hoață surprinsă în timp ce fura de prin poșetele femeilor venite la spectacolul „Datini și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou”


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmerie a depistat o femeie care sustrăgea bunuri de la persoanele aflate sâmbătă, în jur de ora 17, la spectacolul „Datini și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou” de pe esplanada Casei de Cultură Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că B. Maria, de 46 de ani, din comuna Mitocul Dragomirnei, județul Suceava, profitând de neatenția unei femei ce urmărea spectacolul, a sustras din poșeta acesteia un telefon mobil. „S-a deplasat apoi la un bar din apropiere și a dat obiectul respectiv concubinului său, P. Mugurel, de 36 de ani, din comuna Bosanci.

După câteva minute, a revenit în apropierea scenei de spectacol și a sustras din geanta unei tinere un portofel conținând acte de identitate. Ulterior, și-a încercat norocul cu o a treia persoană, însă aceasta din urmă a surprins-o pe făptuitoare în timp ce îi deschidea geanta. B. Maria a încercat să fugă, însă a fost interceptată în scurt timp de către forțele de ordine” precizează Bogdan Cornaci.

Actele de identitate și telefonul mobil au fost restituite proprietarilor, iar celor doi făptuitori, B. Maria și P. Mugurel, le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de